Popüler Paylaşımlar

Editör : Adsız Cuma, Mart 11, 2016


Herkese merhaba! :)
Her pazar yayınlanan "Winx Gerçekleri" kısmının 2. bölümü ile birlikteyiz. 

Hadi başlayalım!!! :)


1) "Magic Winx" şarkısını ilk 3 sezonda toplamda 56 kere dinleyebiliriz.
1. Sezonda 20 kere, 2. Sezonda 23 kere ve 3. Sezonda 13 kere. :)





2) Iginio Straffi'nin verdiği bir röportaja göre Winx'in ilk filminde toplamda 170 karakter tasarlanmış. Hatta 2. film içinse 200 karakter! Filmi izleyenler olarak bunu asla düşünmeyebiliriz; ama bu 200 karakterin içinde Pixie'ler ve arkaplandaki figüran karakterler olduğunu da unutmayalım. :)




3) Bu sefer Layla'nın isminin anlamını açıklayacağız. Öncelikle Layla'nın ismi Arapça'dan geliyor ve anlamı da "Gece" demek. Ayrıca Gece'nin dışında "Gece doğan", "Koyu saçlı güzellik" ve "Koyu Güzellik" anlamına da gelebiliyor. Layla'ya çok güzel uyuyor değil mi? Kendisi her şeyden önce güzel ve aynı zamanda koyu tenli. :) 

Ayrıca Layla'nın diğer ülkelerde başka bir adı olduğunu hepimiz biliyoruz. "Aisha".
Aisha'nın anlamı "Yaşayan" demek ve bu isim de Arapça kökenli. Aslında bizdeki "Ayşe" isminin yabancı versiyonu diyebiliriz. Layla'ya Aisha ismi de çok iyi uyuyor. Neden mi? Layla'nın her zaman sessiz biri olmadığını, çok eğlenceli biri olduğunu hepimiz biliyoruz!!! :) 




4) Amerikada Diaspro, Daphne ve Mitzi'yi seslendiren kişiler aslında ünlü kişiler! Ariana Grande, Elizabeth Gillies ve Daniella Monet Nickelodeon kanalındaki "Victorious" dizisinde oynayan oyuncular! :)








5) Tecna'nın solak olduğunu biliyor muydunuz? Eğer bilmiyorsanız, Winx izlerken daha dikkatli bakın! Örnek vermek gerekirse sağdaki resimde Mythix asasını sol eli ile tutuyor. Ayrıca Iginio Straffi bir röportajında da bundan bahsetmişti. Yani Tecna'nın sol elini kullandığını seride herhangi bir yerde kesinlikle görebilirsiniz!!! :) 




En çok hangi bilgiyi öğrendiğinize şaşırdınız? 
Hangileri hoşunuza gitti?
Yorumlarınızı bekliyoruz! :)

3. sayıda görüşmek üzere!

{ 3 yorum... oku ya da yorum yap! }

- Copyright © Winx Club Türkiye - Çalıştıran Blogger - Tasarım Winx Club Türkiye -