Popüler Paylaşımlar

Editör : Adsız Cuma, Mart 11, 2016


Herkese merhaba! :)
Yepyeni bir bölüm ile birlikteyiz. 
Winx hakkında bilmediğiniz ilgi çekici birtakım bilgileri 
artık #Winx Gerçekleri başlığı altında sizlere açıklayacağız.

Hadi başlayalım. :)


1) Iginio Straffi, Bloom'un hikayesinin ilhamını öğrenci yıllarındayken bir arkadaşından aldı. Arkadaşının adı Antonella'ydı. Kendisi İtalyalı değildi; ama İtalya'da yetişti. Bir gün Antonella, Iginio'ya kendi gerçek ailesi ile tanıştırmayı ve kendi ülkesi hakkında  birtakım bilgiler vermek istediğini söyledi. Bu olayın üzerinden Bloom'un hikayesi ortaya çıktı. (İlk 3 Sezon ve Kayıp Krallığın Sırrı Filmi)

Bu bilgiyi Iginio Straffi ilk filmin röportajında anlattı.




2) Winx'in 6 sezonunun, 4 özel derleme bölümlerinin ve 3 tane filminin toplam süresi 4200 Dakika! Evet yanlış duymadınız, tam 4200 Dakika! Bu da 70 saate karşılık gelir. Yani neredeyse 3 gün boyunca Winx'i baştan sona kadar durmaksızın izleyebiliriz. :D




3) 5. Sezon'un fragmanında Winx 3D hali ile okyanusun üzerinden uçup, Trix ile savaşıyordu. Bu sahne sırasındaki kullanılan müzik Rainbow'a ait değil, Disney'in Rapunzel filmine aittir.

5. Sezon fragmanını izlemek için tıklayın: https://www.youtube.com/watch?v=Ws6fsumjngI

Rapunzel'den müziğin kullanıldığı sahneyi izlemek için tıklayın: https://www.youtube.com/watch?v=j8AbzVgyxVk




4) Winx'in Çek Cumhuriyeti dublajında muhtemelen çok az dublaj sanatçısı var. Ses sanatçılarının listesine daha yakından baktığımızda en azından bir kişi bu izlenimi alır. Gerçek isimlerinin dışında sanatçıların hepsinin adı ve soyadı birbirine benzer. Aslında Ivana Korolová'nın ismi değiştirilerek birkaç kez listeye yazılmış. Ivana tüm şarkıları söylediği gibi Miusa ve Stella'nın da dublajını üstleniyor.





5) Hepimizin bildiği gibi Roxy'nin sıradışı bir saçı var. Saçı normalde mor ile pembe arasında bir renk iken, saçlarının uçları ise sarı. Hepimiz bunun öylesine bu şekilde tasarlandığını sandık; ama bu bir tesadüf değil. Roxy'nin ismi aslında eski Farsça'da "Şafak" anlamına geliyor. Yani saçlarındaki sarı gün doğumunu temsil ediyor. Bu yüzden saçlarının uçlarında sarı renk var. İnanılmaz, değil mi? :)




Umarım yeni bölümü sevmişsinizdir. Yorumlarınızı bekliyoruz! :)
2. sayıda görüşmek üzere!

{ 1 yorum... oku ya da sen de yorum yap! }

- Copyright © Winx Club Türkiye - Çalıştıran Blogger - Tasarım Winx Club Türkiye -