Popüler Paylaşımlar

Editör : Adsız Çarşamba, Temmuz 06, 2016


Herkese merhaba sevgili periler!.. 

 Bir yıl önce bugün internet ortamına giriştik. Başlarda amacımız Winx Club bölümlerinin kolay bulunabileceği bir site yapmaktı. Uğraştık ve sizler için bu siteyi hazırladık. Birkaç ay sonra Nickelodeon adlı ulusal kanalın 7.Sezon'u ilk olarak yayınlayacağını öğrendik ve sizler için tüm günlerimiz harcayıp bu bölümleri çekip, yükledik. Tabii ki 7.Sezonu ilk yüklememizin avantajıyla da sizin gibi değerli takipçi kitlesine ulaştık. 

Başlarda 10-20 takipçiye sevinirken birden bloğumuz 500 bin, Facebook sayfamız ise 4 bin aboneye ulaştı. Başlarda bölüm yükleyeceğiz diye açtığımız bloğumuz ve Facebook sayfamız bu kadar ilgi görünce tam bir hayran sayfasına çevirmeye karar verdik. 

İlk başlarda 3 kişi olarak bu işe başlamıştık. Birimiz 7.Sezon bölümlerini çekip yüklüyor, diğerlerimiz ise blog ve Facebook sayfamızla ilgileniyordu. Fakat bu yoğun ilginiz üzerine aktifliği arttırmak amacıyla aralıklarla admin alımı yaptık ve şuanda 3 kişi olarak başladığımız işe tam tamına 7 kişilik bir kadroyla devam ediyoruz! 

Her şey güzel bir şekilde giderken karşımıza hala devam eden bir sorunumuz olan "Hırsızlık" çıktı. Sizin için hazırladığımız en kaliteli gönderiler ve paylaşımları hiçbir izin olmadan kendi sayfalarında paylaşıp inkar edenler oldu. İlk başlarda çok sorun etmesek de sonralarda bu olay gerçekten tahammül edilemeyecek seviyeye ulaştı. Yine sabretmeye çalışsak da artık bu "Hırsızlığı" yapan kişiler bizim gönderilerimizi kendileri paylaşmış gibi davranarak bizi "Hırsız" konumuna koydular. Bunun üzerine bloğumuzu ve Facebook sayfamızı kapatma kararı aldık. Evet bu bizim için çok zor bir durumdu, bu kadar takipçi kitlesine ulaşmak o kadar da kolay bir durum değildi; fakat ne kadar zor da olsa bunu yapmak zorundaydık. Bir süre sonra ortalık duruldu "Hırsız" sayfalar ortadan kalktı ve geri döndük. Çok geçmeden aynı olay yine başımıza bela oldu üstelik "Hırsız" sayfalar bizim sayfamızı şikayet etmeye bile başladılar. Bu yüzden bloğumuzu ve Facebook sayfamızı tekrar kapattık; ama bu sefer dönmek gerçekten zordu. Fakat bu süreçte bizi yalnız bırakmadınız, "Hırsız" sayfaların kapanmasında bize yardım ettiniz. 

İşte o anda Winx Club Türkiye'nin gücünü anladık! Yalnız değildik, her zaman arkamızda olan sizler vardınız! Evet bu sorunumuz hala devam ediyor ama siz takipçilerimiz bizimle olduğunuz sürece yıkılmayacağız! Hayattayız! Ve işte bugün, tam tamına 1.Yıl'ımızı doldurduk! Sizlerle geçirdiğimiz tam 1 YIL! Bu 1.Yılımıza özel ise sizlerle bir şenlik yapmaya karar verdik. Bu şenlikte neler mi olacak? Sizler için hazırladığımız dergilerimizin yepyeni sayısı, çeşitli bulmacalar, Winx Gerçekleri, testler... ve daha niceleri! 

Bizden umudunuzu kaybetmeyip destek verdiğiniz için hepinize çok teşekkür ederiz! Sizler sayesinde Türkiye'nin En Büyük Winx Fan Sitesi olmanın verdiği gururu hala yaşıyoruz!

Nice Mutlu Yıllara Winx Club Türkiye Ailesi!

{ 14 yorum... oku ya da yorum yap! }

  1. Biz bloğumuzu sizinki gibi yapamıyoruz ama sizin bloğunuz ne güzel ohhhhhh :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :(

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Siz gerçek winx club turk değilsiniz eğer hırsızsanız yaptığınızdan utanın

      Sil
  2. Şu an ağlamamak için kendimi zor tutuyorum. Sizi çok seviyoruz Winx Club Türkiye. Ben site açıldığından beri buradayım bir ara siteyi kaybettim, üzüldüm. Neden mi? Çünkü çok güzel bir siteyi kaybetmiştim hatta harika bir siteyi... Ama hep yanınızda olacağız merak etmeyin. Ve son olarak yine sizin sitenize girerken " Site Onarımda" yazısını görmeden (daha fark etmeden) siteyi kapattığınız için çok üzüldüm (arka plandaki resimi görünce). İyi ki site onarımdaymış daha da güzel olmuş.
    Sevgilerimle...
    -Bloom

    YanıtlaSil
  3. Blog çok güzel olmuş ellerinize sağlık teşekkürler.

    YanıtlaSil
  4. çok güzeeeeeeel tebrikler.:)

    YanıtlaSil
  5. Benim senem dolmadı hala 1 ay felan var sanırım ama yine de mutluyum :J

    YanıtlaSil
  6. Böyle bir site için her şey yapılır asıl biz size teşekkür ederiz winx club turk herzaman arkanızda olucaz

    YanıtlaSil
  7. harika sizi tebrik ediyorum bloğunuzu da sitenizi de seviyorum.Sevmeyi bırakın BAYILIYORUMM.

    YanıtlaSil
  8. acaba neden yorumlar onaylanmiyor winx club turkiye????????????????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    YanıtlaSil

  9. Yorumunuz onaylandıktan sonra görülecektir yazisi yalan!

    YanıtlaSil
  10. Herşey çok güzel süper bir şey yapmışsınız size çok çok teşekkür ederiz bilgisayarı ve interneti olmayan arkadaşlarım bana geliyor beraber derigilere, hikayelere bakıyoruz sizi çok ama çok seviiyoruz winx culub türkiye

    YanıtlaSil

- Copyright © Winx Club Türkiye - Çalıştıran Blogger - Tasarım Winx Club Türkiye -